Bedst i test 2017-10-01T09:41:36+00:00

Klik på billedet for at læse mere om forhandleren.

Den bedste krokodilleolie – Anmeldelse

Når det kommer til ren krokodilleolie, bliver olien udvundet på stort set samme måde. Det gør, at selve råvarens kvalitet sjældent varierer. Derfor er andre parametre vigtigere, når der vælges krokodilleolie.

Pris

Når det kommer til pris, kan Repcillin levere nogle fine billige produkter. Men kun ved bestemte produkter. Ved håndcream, conditioner og læbepomade leverer de fin kvalitet til gode priser. MEN når der måles på den rene krokodilleolie, vinder Cetina Skin Care. De leverer til de bedste priser, og det er muligt at købe i mængder, som ikke vælter budgettet. Derudover tilbyder de også mængderabat.

Shop

Igen er Cetina Skincare vinderen. Denne gang mere overlegent. De tilbyder tilfredshedsgaranti, dansk kundeservice, levering fra Danmark og god bruger venlighed. Selvom brugervenligheden er fin hos Amazon, efterlever de desværre ikke de fordele, man finder hos Cetina Skincare.

Beholder

Selvom Cetina Skincares beholdere er en smule mere stilrene, foretrækker vi Repcillins beholdere. De er mere praktiske, og man er altid sikker på, hvor meget der er tilbage. Og at man har fået det sidste ud af beholderen.

Bedst i test

Selv har vi også været gladest for at bruge den fra Cetina Skincare. Det er her, vi generelt har haft den bedste kvalitetsfornemmelse med produktet i hånden. Derfor anbefaler vi også køb af krokodilleolie hos dem. De yder den bedste service til den billigste pris. Er man derfor bosat i Danmark, så man har mulighed for at bestille hos dem, vil det umiddelbart være det bedste. Hvis du er fast bruger af krokodilleolie, er der selvfølgelig heller ikke noget i vejen for at prøve begge dele og selv vurdere.

Personlig anmeldelse af Cetina Skincare og Repcillin

Anmeldelse af Cetina Skincares olier

Nu har jeg brugt Cetina Skincares ansigtsrens og ansigtscreme i ca. 2 måneder, og jeg må sige, jeg kan mærke en kæmpe forskel. Jeg har ret uren hud og har efterhånden prøvet 100 forskellige cremer og serier, og jeg ved ikke hvad. Men efter 2 måneder med Cetinas ansigtsrens hver aften og deres ansigtscreme både morgen og aften kan jeg med sikkerhed sige, at jeg holder mig til det. Det er afgjort pengene værd, min hud er blevet meget renere, den slapper mere af og er ikke så rød. Og jeg føler mig altid helt frisk i ansigtet, når jeg har taget det på om morgenen.

Den rene krokodilleolie købte jeg efter en måned med de andre produkter. Jeg får virkelig tørre hænder i perioder, og en lille smule af olien i ny og næ hjælper virkelig med at holde det i skak. Desuden kan jeg anbefale at bruge det til nødvendighed, hvis man har acne, der bryder ud en gang i mellem. Det kan virkelig hjælpe med at slå det ned hurtigt.

Ansigts- cremen og rensen kommer i flasker med 50 ml, og den rene olie kommer i 15 ml, men den er også virkelig koncentreret, og det gode ved produkterne er, at man ikke skal bruge særlig meget af gangen, så de kan sagtens holde i lang tid. Og så er de vildt lette at have med overalt, fordi de ikke fylder hele ens taske op.

Jeg har handlet her en del gange, og jeg har fået virkelig dejlig service. Venlige svar på alle mine spørgsmål og en lækker, hurtig levering af produkterne. Desuden er det altid rart at handle steder, der er sikre nok på deres varer til at have en tilfredshedsgaranti.

Anmeldelse af Repcillins olier

Jeg har nu brugt Repcillins forskellige produkter i lang tid, og jeg kan ikke lade være med at købe flere til min samling. Jeg startede med deres ”Kalahari Melon Oil Facial Moisturiser” og ”Hårbalsam med krokodilleolie og økologisk Marulaolie”, da jeg døjer en del med tør hud og hår. Virkningen var simpelthen så hurtig, min hud holder sig endelig fugtet hele dagen.

Så jeg købte en del mere af dem som fx deres håndcreme, deres beroligende Bath Soak, og for nyligt købte jeg deres læbepomade og shampoo. Jeg ender sikkert med at have alle deres produkter, for indtil videre har jeg ikke været andet end tilfredsstillet på højeste plan. Læbepomaden holder rent faktisk og skal ikke smøres på hvert femte minut som så mange andre. Og mit hår har aldrig set sundere ud.

Jeg tog for et par år siden piller mod acne, som var succesfulde, men efterlod hele min krop meget tør. Min hud, mit hår, mine læber. Og de fleste produkter mod tør hud er altid så fede, synes jeg, og man ender med at være helt klistret. Derfor er jeg bare virkelig blevet besat af Repcillins produkter, for det trænger ind i huden med det samme, og det føles så lækkert.

I starten var jeg lidt nervøs for at bruge Amazon, da jeg altid har set lidt skævt til det og ikke stolet på det. Og det hjalp ikke, at det var en tysk Amazon, for jeg hørte aldrig rigtig efter i tysktimerne, og jeg vidste ikke, om jeg kunne stole på det. Men min veninde anbefalede mig det, og nu har jeg handlet der flere gange. Jeg kan helt klart selv anbefale det nu. Produkterne bliver hurtigt leveret, det er alt sammen meget simpelt, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg i hvert fald kommer til at handle der igen.